3-5 dages
levering
Gratis fragt ved køb
over 800 kr.
Gratis
gaveindpakning.
Mulighed for
afhentning i butikken
Bredgade 23B
6830 Nr. Nebel
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:23 84 27 29

Send os en e-mail

Der er 325 varer.
Pigetøj

Stort udvalg i billigt pigetøj

Vi har tøjet til de små piger – online og i vores butik

Leder du efter et bredt udvalg af pigetøj i god kvalitet og til en billig pris? Så er du kommet til det rette sted. Hos Huset Pauli har vi et bredt udvalg af børnetøj til den helt lille baby og den lidt større pige, der gerne vil være fin og smart i kjoler, bukser, trøjer og jakker.

Vi har både en fysisk butik i Nr. Nebel og en webshop – og vores kunder kommer fra Skjern, Varde, Esbjerg – og resten af landet, i vores online-butik.

Pigetøj fra kendte mærker

Vi fører børnekjoler, børnejakker og børnebukser fra gode kvalitetsmærker, som Villervalla, Minymo og CeLaVi.

Vi lægger vægt, at vores pigetøj er både smart, sødt, praktisk og i en god kvalitet. Vi har pigetøj lige fra størrelse 0 år til størrelse 12 år, og har altid et stort udvalg, så selv den mest stilsikre og kræsne lille pige – hendes mor eller bedstemor – kan finde præcis det tøj, der passer.

Vi garanterer en sikker handel

Når du køber pigetøj hos os, er du sikker på at få en god service, kompetent og grundig vejledning – både i vores fysiske butik og på vores online-platform – hurtig levering og tilfredshedsgaranti. Det betyder, at du hos os kan regne med:

  • Fuld tilfredshed eller pengene retur
  • Gratis gaveindpakning
  • Fri fragt ved køb over 800 kr. i vores webshop

 

Tøj til både sommer og vinter

I vores sortiment kan du både finde den fine og lette sommerkjole, smarte shorts og toppe, fodtøj og badetøj samt det praktiske og smarte skoletøj, kjolen til jul og naturligvis et stort udvalg i overtøj til alle sæsoner.

Derudover har vi et bredt udvalg i undertøj i lækre kvaliteter og masser af hyggeligt nattøj, som de små piger vil elske at putte sig i - eller springe i, når der er inviteret til pyjamasparty hos en klassekammerat.

Så tag et kig på vores store udvalg i webshoppen eller kig forbi vores butik i Nr. Nebel – vi har tøjet, piger elsker at gå med.

Underkategorier


Varer sidevis

Varer sidevis