3-5 dages
levering
Gratis fragt ved køb
over 800 kr.
Gratis
gaveindpakning.
Mulighed for
afhentning i butikken
Bredgade 23B
6830 Nr. Nebel
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:23 84 27 29

Send os en e-mail

Salgs- og leveringsbetingelser

Ordrebekræftelse/kvittering

Ordrebekræftelsen/kvitteringen er det sidste trin i indkøbsprocessen, og vi anbefaler, at du udskriver den umiddelbart efter købet. Ved forsendelsen bliver vedlagt en faktura, som skal fremvises ved eventuel ombytning eller reklamation. Fakturaen er også dit bevis på reklamationsretten - hvis uheldet skulle være ude. Som en ekstra sikkerhed sender vi desuden en ordrebekræftelse pr. mail til den indtastede e-mailadresse. 

Levering og transport

Huset Pauli sender din pakke med GLS - pakkeshop. Ved forsendelse til Danmark er der gratis levering på ordre over 800 kr. ellers er fragten 39 kr. Levering af varer i Danmark vil normalt ske inden for 3-5 hverdage. 

Pris og betaling

I Huset Pauli kan du betale med Dankort samt internationale kreditkort. Alle priser i vores Webshop er incl. moms, men excl. fragt. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra os. Der kan aldrig trækkes et størrel beøb, end det, du har godkendt ved købet.

Fortrydelsesret/returret

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os tilbage. Beløbet bliver overført til din konto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Eneste omkostning du har, når du fortryder, er portoen for at sende varen retur til os.
Når varen returneres og fortrydelsesretten udnyttes kan dette kun ske, såfremt varern returneres i samme stand, som da du modtog den.
Du skal returnere varerne til os senest 14 dage efter, du har modtaget den.
Husk at angive kontonummer, så vi kan tilbagebetale pengene til dig.

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Huset Pauli
Bredgade 23B
6830  Nørre Nebel

Du kan ikke fortryde ved at nægte modtagelse af varen uden at give os tydelig meddelelse herom. Du kan aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Reklamation

Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået indtil 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning af disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere inden for rimelig tid, efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig.

Når du returnerer varen skal du udfylde og medsende retursedlen sammen med de uønskede varer,samt kopi af købskvittering. Returnering af varer skalse senest 14 dage efter du har modtaget dine varer. Alle varer skal returnreres i samme stand, som ved modtagelsen.

Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist, hvis varens værdi er forringet. Dette kan ske fordi

  • du har taget varen i brug
  • den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den,
  • du har fjernet prismærker, infoskilte mm.
  • manglende eller ødelagt emballage

Personlige oplysninger

Alle oplysninger bruges kun til din forsendelse og gemmes i vort bogholderi i 5 år i henhold til regnskabslovens betingelser. Vi garanterer, at vi aldrig sælger, udlejer eller udlåner personlige oplysninger til tredie person.

Er du i tvivl om noget, så kontakt os endelig ved at skrive til os på huset-pauli@mail.dk eller ring på 23842729.

Vi tager forbehold for fejl og udsolgte varer.
 
.