3-5 dages
levering
Gratis fragt ved køb
over 800 kr.
Gratis
gaveindpakning.
Mulighed for
afhentning i butikken
Bredgade 23B
6830 Nr. Nebel
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:23 84 27 29

Send os en e-mail

Mærker

Der er 24 varer.

Underkategorier

  • One Two Luxzuz
    Vi forhandler moderne tøj fra One Two Luxzuz Drømmer du om smart og moderne tøj til gode priser? Så er du havnet på det helt rigtige sted. Lige her hos Huset Pauli finder du et stort udvalg af både moderne børne- og dametøj. Vi forhandler eksempelvis det populære mærke One Two Luxzuz. Vores kunder kommer typisk fra Skjern, Varde og Esbjerg, men vi servicerer gerne kunder i hele Danmark. One Two Luxzuz er et dansk fast-fashion brand, som leverer moderigtigt tøj til kvinder. Hvis din garderobe trænger til at blive piftet op, kan du altså nemt gøre det ved at implementere smarte items fra dette mærke. Her på siden finder du et stort udvalg af modetøj fra mærket. Vi har et stort udvalg af tøj fra One Two Luxzuz, herunder jakker, kjoler, bukser, nederdele, skjorter, bluser, toppe og buksedragter. Få god kvalitet til en god pris med One Two Luxzuz Noget af det bedste ved One Two Luxzuz er, at du får moderne tøj i god kvalitet til en god pris. Det behøver nemlig ikke at koste en bondegård at være med på moden. Dette brand udvikler konstant kollektioner på baggrund af tidens modetendenser, så kvinder altid har rig mulighed for at være med på moden. Her på siden er du garanteret holdbart tøj, som du kan få glæde af igen og igen. Vi holder løbende udsalg, hvor vi forkæler vores kunder med gode tilbud. Du kan med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev for at følge med i nyheder på webshoppen samt gode tilbud. Besøg butikken, eller kontakt os for flere informationer Kunne du tænke dig flere informationer om vores udvalg af One Two Luxzuz? Eller søger du efter en bestemt vare? Så er du mere end velkommen til at kigge forbi butikken, hvor vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig. Du er også altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.
  • House of Soul
    House of Soul er til den modebevidste kvinde  Er du på udkig efter nye bukser eller bluser? Så kan du med fordel kigge nærmere her på siden. Hos Huset Pauli finder du et stort udvalg af børne- og dametøj til fordelagtige priser. Vi er blandt andet en stolt forhandler af mærket House of Soul, som vi tilbyder et bredt udvalg af. I vores forretning kommer primært kunder fra Esbjerg, Varde og Skjern, men vi byder velkommen til kunder fra hele Danmark. House of Soul er et populært tøjbrand blandt de modebevidste kvinder, hvilket ikke er uden grund. Mærket laver nemlig alt, hvad du skal bruge, lige fra kjoler til bluser og skjorter. Er du på udkig efter nyt tøj, er dette mærke altså et oplagt valg. Vi forhandler et stort udvalg af House of Soul Her på siden finder du et stort udvalg af tøj fra det populære tøjmærke. Vi har mange forskellige størrelser til rådighed, så der er noget til enhver modebevidst kvinde. Klikker du ind på de forskellige items, kan du læse meget mere om det specifikke stykke tøj. Når du handler her hos os, er du garanteret tøj af god kvalitet, uanset hvad du køber. Vi sørger derudover altid for at kunne tilbyde konkurrencedygtige priser og gode tilbud til alle vores kunder. Du har med andre ord rig mulighed for at kunne følge de nyeste trends, hvis du ser nærmere her på siden. Tilmeld dig gerne vores nyhedsbrev for altid at være opdateret på de nyeste trends og gode tilbud. Du finder tilmeldingsblanketten ude i venstre side under menuen. Besøg vores butik, eller ring for at høre mere Kunne du tænke dig at høre mere om vores udvalg af House of Soul? Eller efterspørger du en specifik vare? Så er du altid mere end velkommen til at besøge butikken inden for vores åbningstider. Du er også meget velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, som du finder lige her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.
  • Kaffe Clothing
  • Long Island
  • Marc Lauge

Varer sidevis

Varer sidevis