3-5 dages
levering
Gratis fragt ved køb
over 800 kr.
Gratis
gaveindpakning.
Mulighed for
afhentning i butikken
Bredgade 23B
6830 Nr. Nebel
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:23 84 27 29

Send os en e-mail

Der er 11 varer.

House of Soul er til den modebevidste kvinde 

Er du på udkig efter nye bukser eller bluser? Så kan du med fordel kigge nærmere her på siden. Hos Huset Pauli finder du et stort udvalg af børne- og dametøj til fordelagtige priser. Vi er blandt andet en stolt forhandler af mærket House of Soul, som vi tilbyder et bredt udvalg af.

I vores forretning kommer primært kunder fra Esbjerg, Varde og Skjern, men vi byder velkommen til kunder fra hele Danmark.

House of Soul er et populært tøjbrand blandt de modebevidste kvinder, hvilket ikke er uden grund. Mærket laver nemlig alt, hvad du skal bruge, lige fra kjoler til bluser og skjorter. Er du på udkig efter nyt tøj, er dette mærke altså et oplagt valg.

Vi forhandler et stort udvalg af House of Soul

Her på siden finder du et stort udvalg af tøj fra det populære tøjmærke. Vi har mange forskellige størrelser til rådighed, så der er noget til enhver modebevidst kvinde. Klikker du ind på de forskellige items, kan du læse meget mere om det specifikke stykke tøj.

Når du handler her hos os, er du garanteret tøj af god kvalitet, uanset hvad du køber. Vi sørger derudover altid for at kunne tilbyde konkurrencedygtige priser og gode tilbud til alle vores kunder. Du har med andre ord rig mulighed for at kunne følge de nyeste trends, hvis du ser nærmere her på siden.

Tilmeld dig gerne vores nyhedsbrev for altid at være opdateret på de nyeste trends og gode tilbud. Du finder tilmeldingsblanketten ude i venstre side under menuen.

Besøg vores butik, eller ring for at høre mere

Kunne du tænke dig at høre mere om vores udvalg af House of Soul? Eller efterspørger du en specifik vare? Så er du altid mere end velkommen til at besøge butikken inden for vores åbningstider.

Du er også meget velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, som du finder lige her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.