3-5 dages
levering
Gratis fragt ved køb
over 800 kr.
Gratis
gaveindpakning.
Mulighed for
afhentning i butikken
Bredgade 23B
6830 Nr. Nebel
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:23 84 27 29

Send os en e-mail

Der er 11 varer.

Stort udvalg i funktionelt termotøj

Når det skal være varmt og bekvemt

Hos Huset Pauli har vi altid et bredt og varieret udvalg af termotøj til drenge og piger. Vi fører udelukkende termotøj og flyverdragter fra kvalitetsmærker som CeLaVi, Villervalla og Minymo.

Vi servicerer kunder fra Esbjerg, Skjern og Varde – og fra hele resten af landet gennem vores webshop, og vi har helt sikkert også termotøjet til dit barn. Vores sortiment er nøje udvalgt, så vi kan stå inde for såvel kvalitet som funktionalitet.

Få kompetent vejledning om termotøj hos os

Vi lægger vægt på at give alle vores kunder en kompetent og vejledende service, når det handler om køb af overtøj og termotøj til børn. Derfor står vi klar til at besvare alle spørgsmål – både online og i vores fysiske butik.

Vi anbefaler brug af termotøj om foråret, når flyverdragten er blevet lidt for varm – og igen om efteråret, når de lette jakker ikke længere er varme nok. På regnvejrsdage kan du give dit barn termotøj på under regntøjet, så du er sikker på, at dit barn holder sig både tør og dejligt varm.

Skal det være en heldragt eller todelt?

Når du skal købe termotøj til de mindste børn, anbefaler vi, at du køber en heldragt. Dragten er nem at tage på og er dejlig varm, fordi den ikke skiller på midten.

Til de lidt større børn vil et todelt sæt ofte være det mest brugbare og praktiske, fordi jakke og bukser kan bruges uafhængigt af hinanden. Hele sættet skal selvfølgelig i brug, når det er koldt, men ellers kan termojakken fint bruges f.eks. som en god overgangsjakke.

Lad os hjælpe dig med at vælge

Termotøj er ikke bare termotøj. Der er masser af overvejelser at gøre sig – men vi står klar til at hjælpe, så du får det rigtige til dit barn. Og skulle det alligevel vise sig, at størrelsen eller andet ikke er helt rigtig, så giver vi naturligvis pengene tilbage.

Husk også, at vi har gratis levering ved køb over 800 kr., og altid gerne pakker ind til gave, uden at det koster ekstra.