3-5 dages
levering
Gratis fragt ved køb
over 800 kr.
Gratis
gaveindpakning.
Mulighed for
afhentning i butikken
Bredgade 23B
6830 Nr. Nebel
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:23 84 27 29

Send os en e-mail

Katalog

Overtøj m.m

Der er 90 varer.

Hos Huset Pauli har vi et stort udvalg af overtøj, regntøj og termotøj. 

Find dit yndlingsbrand blandt vores produkter og gør dit barn klar til at lege i et hvert slags vejr. 

Vi har overtøj i brands som Villervalla, Minymo, Celavi, Racing Kids m.fl. 

Underkategorier

  • Termotøj
    Stort udvalg i funktionelt termotøj Når det skal være varmt og bekvemt Hos Huset Pauli har vi altid et bredt og varieret udvalg af termotøj til drenge og piger. Vi fører udelukkende termotøj og flyverdragter fra kvalitetsmærker som CeLaVi, Villervalla og Minymo. Vi servicerer kunder fra Esbjerg, Skjern og Varde – og fra hele resten af landet gennem vores webshop, og vi har helt sikkert også termotøjet til dit barn. Vores sortiment er nøje udvalgt, så vi kan stå inde for såvel kvalitet som funktionalitet. Få kompetent vejledning om termotøj hos os Vi lægger vægt på at give alle vores kunder en kompetent og vejledende service, når det handler om køb af overtøj og termotøj til børn. Derfor står vi klar til at besvare alle spørgsmål – både online og i vores fysiske butik. Vi anbefaler brug af termotøj om foråret, når flyverdragten er blevet lidt for varm – og igen om efteråret, når de lette jakker ikke længere er varme nok. På regnvejrsdage kan du give dit barn termotøj på under regntøjet, så du er sikker på, at dit barn holder sig både tør og dejligt varm. Skal det være en heldragt eller todelt? Når du skal købe termotøj til de mindste børn, anbefaler vi, at du køber en heldragt. Dragten er nem at tage på og er dejlig varm, fordi den ikke skiller på midten. Til de lidt større børn vil et todelt sæt ofte være det mest brugbare og praktiske, fordi jakke og bukser kan bruges uafhængigt af hinanden. Hele sættet skal selvfølgelig i brug, når det er koldt, men ellers kan termojakken fint bruges f.eks. som en god overgangsjakke. Lad os hjælpe dig med at vælge Termotøj er ikke bare termotøj. Der er masser af overvejelser at gøre sig – men vi står klar til at hjælpe, så du får det rigtige til dit barn. Og skulle det alligevel vise sig, at størrelsen eller andet ikke er helt rigtig, så giver vi naturligvis pengene tilbage. Husk også, at vi har gratis levering ved køb over 800 kr., og altid gerne pakker ind til gave, uden at det koster ekstra.
  • Regntøj
    Alt i moderne regntøj til børn Hos os finder du altid det største udvalg i regntøj Skal børnene have nyt regntøj? Så har vi hos Huset Pauli altid et stort udvalg i praktisk, holdbart og funktionelt regntøj til drenge og piger. Vi har både en fysisk butik og en webshop, og det betyder, at vi servicerer børn og deres forældre ikke bare i vores nærområde: Esbjerg, Varde og på Skjern-kanten, men i hele landet. Vægt på kvalitet og funktionalitet I vores sortiment af regntøj lægger vi vægt på kvalitet, design og funktionalitet. Det betyder, at du hos os finder lækkert regntøj til både pige og dreng fra kvalitetsmærker som: CeLaVi og Villervalla. Det regner tit i Danmark, og derfor er godt regntøj en væsentlig del af ethvert barns garderobe. Regntøj laves typisk i enten pu-materiale eller i polyester. Regntøj i pu-kvalitet føles som gummi at røre ved og er 100 % vandtæt. Polyester-kvalitet er mere som en let nylonkvalitet, materialet er mere åndbart end pu-materiale, men ikke så vandtæt. Sådan vælger du det rigtige regntøj Når du skal købe regntøj til dit barn, er det altså en god idé, at du gør dig nogle overvejelser om, hvilke behov dit barn har. Går dit barn f.eks. i en skovbørnehave, hvor man er ude, uanset vejret, så vil regntøj i pu-kvalitet være det bedste valg. Er dit barn kun ude i kortere perioder ad gangen, eller er det begyndt i skole, vil et regnsæt i en polyester-kvalitet ofte dække behovet. Fordelen er her, at der er større åndbarhed og dermed tale om regntøj, der er kan bruges mere allround, også blot som overtræksjakke og -bukser. Vi står klar med råd og vejledning Er du det mindste i tvivl om, hvilken type regntøj eller størrelse du skal vælge til dit barn – så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi lægger stor vægt på at rådgive vores kunder både i vores fysiske butik og på vores online-platform.

Varer sidevis

Varer sidevis