3-5 dages
levering
Gratis fragt ved køb
over 800 kr.
Gratis
gaveindpakning.
Mulighed for
afhentning i butikken
Bredgade 23B
6830 Nr. Nebel
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:23 84 27 29

Send os en e-mail

Der er 9 varer.

Alt i moderne regntøj til børn

Hos os finder du altid det største udvalg i regntøj

Skal børnene have nyt regntøj? Så har vi hos Huset Pauli altid et stort udvalg i praktisk, holdbart og funktionelt regntøj til drenge og piger.

Vi har både en fysisk butik og en webshop, og det betyder, at vi servicerer børn og deres forældre ikke bare i vores nærområde: Esbjerg, Varde og på Skjern-kanten, men i hele landet.

Vægt på kvalitet og funktionalitet

I vores sortiment af regntøj lægger vi vægt på kvalitet, design og funktionalitet. Det betyder, at du hos os finder lækkert regntøj til både pige og dreng fra kvalitetsmærker som: CeLaVi og Villervalla.

Det regner tit i Danmark, og derfor er godt regntøj en væsentlig del af ethvert barns garderobe. Regntøj laves typisk i enten pu-materiale eller i polyester. Regntøj i pu-kvalitet føles som gummi at røre ved og er 100 % vandtæt. Polyester-kvalitet er mere som en let nylonkvalitet, materialet er mere åndbart end pu-materiale, men ikke så vandtæt.

Sådan vælger du det rigtige regntøj

Når du skal købe regntøj til dit barn, er det altså en god idé, at du gør dig nogle overvejelser om, hvilke behov dit barn har. Går dit barn f.eks. i en skovbørnehave, hvor man er ude, uanset vejret, så vil regntøj i pu-kvalitet være det bedste valg.

Er dit barn kun ude i kortere perioder ad gangen, eller er det begyndt i skole, vil et regnsæt i en polyester-kvalitet ofte dække behovet. Fordelen er her, at der er større åndbarhed og dermed tale om regntøj, der er kan bruges mere allround, også blot som overtræksjakke og -bukser.

Vi står klar med råd og vejledning

Er du det mindste i tvivl om, hvilken type regntøj eller størrelse du skal vælge til dit barn – så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi lægger stor vægt på at rådgive vores kunder både i vores fysiske butik og på vores online-platform.