3-5 dages
levering
Gratis fragt ved køb
over 800 kr.
Gratis
gaveindpakning.
Mulighed for
afhentning i butikken
Bredgade 23B
6830 Nr. Nebel
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:23 84 27 29

Send os en e-mail

Katalog
Der er 37 varer.

Alt det lækre tilbehør fra Racing Kids

Når små ører og hænder skal holdes varme

En god elefanthue, en strikket hue og et par gode luffer eller vanter er helt essentielt for små aktive drenge og piger, der elsker at lege udenfor. Og hos Huset Pauli finder du det bedste af det bedste fra danske Racing Kids.

Vores butik ligger nær Esbjerg, og vi har kunder fra Skjern og Varde – og resten af Danmark i vores store webshop.

De perfekte accessories til de små

Vi forhandler et stort udvalg af de lækre huer, luffer og vanter fra danske Racing Kids i såvel enkelt lags bomuld, bomuld i dobbelt lag og selvfølgelig accessoires i ren og blød uld.

Med kollektionen fra Racing Kids får du det perfekte tilbehør til børn i alderen fra 0-10 år. Tilbehør der er designet til at holde de små varme og glade, mens de udforsker verdenen. Der er lagt vægt på såvel kvalitetsmaterialer som smart design og stor bevægelsesfrihed – tøjet er oprindeligt skabt specifikt til børnene i de danske naturbørnehaver.

Shop Racing Kids med god samvittighed

Når du vælger at købe huer, vanter eller andet fra Racing Kids, kan du shoppe med god samvittighed. Tøjet er lavet af økologiske materialer, og plastikindpakning undgås så vidt muligt – alt sammen for at passe godt på den natur, vores børn skal arve efter os.

Brug for vejledning og et bredt udvalg?

I vores butik, såvel som i vores webshop lægger vi stor vægt på altid at have et bredt og tidssvarende udvalg af lækre tekstiler fra Racing Kids – og vi hjælper også gerne dig til at vælge det rigtige til dit barn.

Når du handler hos os, får du desuden: fuld tilfredshed eller pengene retur, gratis fragt på køb over 800 kr. og gratis gaveindpakning.

Varer sidevis

Varer sidevis