3-5 dages
levering
Gratis fragt ved køb
over 800 kr.
Gratis
gaveindpakning.
Mulighed for
afhentning i butikken
Bredgade 23B
6830 Nr. Nebel
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:23 84 27 29

Send os en e-mail
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Katalog
Producent v

Alle mærker

Der er 764 varer.

Underkategorier

 • Tumble 'n' Dry
  TUMBLE N´ DRY er et skønt og sejt Hollands mærke, som Huset Pauli har forhændlet lige fra starten, da det kom til Danmark.  TUMBLE ´N DRY er skabt af bl.a. manden, der var med til at starte DIESEL op i tidernes morgen. Stilen er derfor taget med fra DIESEL, og over i TUMBLE ´N DRY. Masser af fede jeans, smarte t-shirt, hotpants, knickers, skjorter og jakker, -tøjet er med mange detaljer. OG så er Tumble N´Dry en af de få som laver super seje bukser til den slanke dreng/pige.Tøjet sidder super godt, holder godt....og er til en rigtig god pris!Så god fornøjelse med dette super fede mærke, som ungerne vil ELSKE!!!
 • Villervalla
  Søger du babytøj og børnetøj: ¤ der holder sig pænt vask efter vask? ¤ der giver en god følelse af komfort? ¤ der er uden farlige kemikalier og som minimum opfylder Økotex 100 kravene? ¤ i gode stærke farver der kan kombineres på kryds og tværs? Hvis JA, så vil du elske svenske VILLERVALLA! 
 • Racing Kids
 • Petit Oh!
  Petit Oh! er et spansk tøjmærke, som er kendt for at være den mest komfortable, praktiske og meget blødt.Petit Oh! blev grundlagt i 2005, fordi de troede, at barnets sarte hud har brug for en blid og åndbar bomuld, specielt i løbet af det første år.Takket være deres Pima-bomuld har de været i stand til at klæde tusindvis af babyer på i løbet af årene.Deres kollektion bærer præg af "søde og nemme at bære tøj", designet til at gøre livet blødere til babyer og lettere for deres forældre. Petit Oh!s tøj er lavet af peruviansk pima bomuld, kendt som verdens blødeste og bedste bomuld.
 • My Teddy
  Babyting lige fra Bamser til kæde til sutten
 • Design letters
  Disse smukke stil rene bogstaver, er noget helt nyt i Huset Pauli - håber I er blevet lige så forelskede i dem som vi er :-)Så er bogstaverne kommet i butikken og er klar til at blive sendt ud i hjemmene.!
 • Kaffe Clothing
  KAFFE tilbyder den naturlige feminine kvinde en moderne Skandinavisk stil. Kollektionerne består af tidløse klassikere med smukke feminine detaljer. KAFFEs kvaliteter, pasformer og alsidige stilarter giver et ubesværet og raffineret look.
 • One Two - Dametøj
 • House of Soul - Dametøj
 • Te & Kaffe Specialisten

Varer sidevis

Varer sidevis