3-5 dages
levering
Gratis fragt ved køb
over 800 kr.
Gratis
gaveindpakning.
Mulighed for
afhentning i butikken
Bredgade 23B
6830 Nr. Nebel
Kategorier
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:23 84 27 29

Send os en e-mail

Katalog
Producent v

Alle mærker

Der er 939 varer.

Underkategorier

 • Tumble 'n' Dry
  Find sejt tøj fra Tumble ’n’ Dry lige her på siden Er du på udkig efter sejt tøj til dine børn? Så er du kommet til det rette sted. Hos Huset Pauli forhandler vi et stort udvalg af børnetøj til gode priser. Du kan blandt andet finde sejt tøj fra det hollandske mærke Tumble ’n’ Dry. Vores kunder kommer typisk fra Varde, Esbjerg og Skjern, men vi forhandler til kunder i hele Danmark. Tumble ’n’ Dry er et skønt og sejt hollandsk mærke, som vi hos Huset Pauli har forhandlet, lige siden det kom til Danmark. Mærket er skabt af blandt andet manden bag Diesel, og derfor har tøjet samme stil som kendes fra dette anerkendte mærke. Vi forhandler et bredt udvalg af tøj fra Tumble ’n’ Dry Vi er en stolt forhandler af dette tøjbrand, hvor vi tilbyder et stort udvalg af tøj til både baby og teenager. Tumble ’n’ Dry roses især for sine moderne bukser til den slanke dreng eller pige, da dette ikke er noget, som mange andre brands laver. Vi forhandler bl.a. jakker, bukser, t-shirts, vinterjakker, jeans, veste og shorts. Uanset hvilken form for børnetøj du køber i vores onlineshop, så er du garanteret tøj af høj kvalitet, men til lave og fordelagtige priser. Vi holder desuden ofte udsalg, hvor du kan få fingrene i skønt børnetøj på tilbud. Tilmeld dig gerne vores nyhedsbrev for at være blandt de første til at få besked, når der er udsalg på siden. Har du spørgsmål? Kontakt os gerne Tøj fra Tumble ’n’ Dry er smart, sidder godt og holder længe. Både du og dine børn vil altså elske dette tøj. Kunne du tænke dig at høre nærmere, eller har du spørgsmål? Så er du altid velkommen til at komme forbi vores butik. Du må også altid kontakte os via vores kontaktformular, som du finder lige her på siden, så vender vi straks tilbage.
 • Villervalla
  Villervalla er økologisk børnetøj til en god pris Hvis du er på udkig efter smart, økologisk børnetøj til en god pris, bør du kigge nærmere på Villervalla. Det svenske mærke leverer både babytøj og børnetøj af høj kvalitet. Du finder et stort udvalg her på vores webshop. I Huset Paulis fysiske butik servicerer vi primært kunder i Esbjerg, Varde og Skjern, men hvis du køber tøjet online i vores webshop, leverer vi til hele landet.   Køb økologisk børnetøj fra Villervalla nemt her Vi er en stolt forhandler af økologisk børnetøj fra Villervalla. Tøjet holder sig pænt vask efter vask, det har en god komfort, og det er uden farlige kemikalier. Derudover opfylder det som minimum Økotex 100-kravene. Tøjet laves i smarte farver, som kan kombineres på kryds og tværs. Køb økologisk børnetøj fra anerkendte mærker som Villervalla her på siden. Det er både hurtigt og nemt for dig. Vi garanterer gode tilbud og hurtig levering til alle kunder. Derudover holder vi løbende udsalg, så du kan med god grund besøge vores webshop.Søger du babytøj og børnetøj: der holder sig pænt vask efter vask?  der giver en god følelse af komfort?  der er uden farlige kemikalier og som minimum opfylder Økotex 100 kravene?  i gode stærke farver der kan kombineres på kryds og tværs? Hvis JA, så vil du elske svenske VILLERVALLA! 
 • Racing Kids
 • Petit Oh!
  Petit Oh! er et spansk tøjmærke, som er kendt for at være den mest komfortable, praktiske og meget blødt.Petit Oh! blev grundlagt i 2005, fordi de troede, at barnets sarte hud har brug for en blid og åndbar bomuld, specielt i løbet af det første år.Takket være deres Pima-bomuld har de været i stand til at klæde tusindvis af babyer på i løbet af årene.Deres kollektion bærer præg af "søde og nemme at bære tøj", designet til at gøre livet blødere til babyer og lettere for deres forældre. Petit Oh!s tøj er lavet af peruviansk pima bomuld, kendt som verdens blødeste og bedste bomuld.
 • My Teddy
  Babyting lige fra Bamser til kæde til sutten
 • Design letters
  Disse smukke stil rene bogstaver, er noget helt nyt i Huset Pauli - håber I er blevet lige så forelskede i dem som vi er :-)Så er bogstaverne kommet i butikken og er klar til at blive sendt ud i hjemmene.!
 • Kaffe Clothing
  KAFFE tilbyder den naturlige feminine kvinde en moderne Skandinavisk stil. Kollektionerne består af tidløse klassikere med smukke feminine detaljer. KAFFEs kvaliteter, pasformer og alsidige stilarter giver et ubesværet og raffineret look.
 • One Two - Dametøj
 • House of Soul - Dametøj
 • Te & Kaffe Specialisten
 • Minymo
  Minymo laver funktionel og cool mode til børn Hvis du leder efter smart og funktionelt kvalitetstøj til dine børn, bør du tjekke vores udvalg af Minymo ud. Tøjet fra Minymo er designet med tanken om, at det skal kunne bruges til leg, men samtidig være smart, hvorfor der er øje for de mindste detaljer. Du finder sortimentet i Huset Paulis fysiske butik nær Esbjerg, Varde og Skjern eller online på vores webshop, hvorfra vi leverer til hele landet.   Find et stort udvalg af smart tøj fra Minymo her Hvis du ønsker at klæde dit barn i trendy tøj med et skandinavisk look og en komfortabel pasform, så bør du se vores udsalg af Minymo-tøj. Tøjet er lavet i fine farver med simple print, som gør det nemt kombinere. I udvalget finder du:Bodyer Kjoler Bluser Bukser  Køb kvalitetstøj fra Minymo lige her til en god pris, og få det leveret hurtigt til din dør. Vi laver desuden løbende gode tilbud, hvor du kan spare mange gode penge, så du kan med fordel besøge vores webshop med jævne mellemrum.
 • Long Island
   Long Island henvender sig til den sporty kvinde, der værdsætter det klassiske maritime og afslappende look, og på samme tid ønsker at følge med tiden.  

Varer sidevis

Varer sidevis