3-5 dages
levering
Gratis fragt ved køb
over 800 kr.
Gratis
gaveindpakning.
Mulighed for
afhentning i butikken
Bredgade 23B
6830 Nr. Nebel
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:23 84 27 29

Send os en e-mail

Katalog
Producent v

Alle mærker

Der er 642 varer.

Underkategorier

 • Villervalla
  Villervalla er økologisk børnetøj til en god pris Hvis du er på udkig efter smart, økologisk børnetøj til en god pris, bør du kigge nærmere på Villervalla. Det svenske mærke leverer både babytøj og børnetøj af høj kvalitet. Du finder et stort udvalg her på vores webshop. I Huset Paulis fysiske butik servicerer vi primært kunder i Esbjerg, Varde og Skjern, men hvis du køber tøjet online i vores webshop, leverer vi til hele landet.   Køb økologisk børnetøj fra Villervalla nemt her Vi er en stolt forhandler af økologisk børnetøj fra Villervalla. Tøjet holder sig pænt vask efter vask, det har en god komfort, og det er uden farlige kemikalier. Derudover opfylder det som minimum Økotex 100-kravene. Tøjet laves i smarte farver, som kan kombineres på kryds og tværs. Køb økologisk børnetøj fra anerkendte mærker som Villervalla her på siden. Det er både hurtigt og nemt for dig. Vi garanterer gode tilbud og hurtig levering til alle kunder. Derudover holder vi løbende udsalg, så du kan med god grund besøge vores webshop.Søger du babytøj og børnetøj: der holder sig pænt vask efter vask?  der giver en god følelse af komfort?  der er uden farlige kemikalier og som minimum opfylder Økotex 100 kravene?  i gode stærke farver der kan kombineres på kryds og tværs? Hvis JA, så vil du elske svenske VILLERVALLA! 
 • Racing Kids
  Alt det lækre tilbehør fra Racing Kids Når små ører og hænder skal holdes varme En god elefanthue, en strikket hue og et par gode luffer eller vanter er helt essentielt for små aktive drenge og piger, der elsker at lege udenfor. Og hos Huset Pauli finder du det bedste af det bedste fra danske Racing Kids. Vores butik ligger nær Esbjerg, og vi har kunder fra Skjern og Varde – og resten af Danmark i vores store webshop. De perfekte accessories til de små Vi forhandler et stort udvalg af de lækre huer, luffer og vanter fra danske Racing Kids i såvel enkelt lags bomuld, bomuld i dobbelt lag og selvfølgelig accessoires i ren og blød uld. Med kollektionen fra Racing Kids får du det perfekte tilbehør til børn i alderen fra 0-10 år. Tilbehør der er designet til at holde de små varme og glade, mens de udforsker verdenen. Der er lagt vægt på såvel kvalitetsmaterialer som smart design og stor bevægelsesfrihed – tøjet er oprindeligt skabt specifikt til børnene i de danske naturbørnehaver. Shop Racing Kids med god samvittighed Når du vælger at købe huer, vanter eller andet fra Racing Kids, kan du shoppe med god samvittighed. Tøjet er lavet af økologiske materialer, og plastikindpakning undgås så vidt muligt – alt sammen for at passe godt på den natur, vores børn skal arve efter os. Brug for vejledning og et bredt udvalg? I vores butik, såvel som i vores webshop lægger vi stor vægt på altid at have et bredt og tidssvarende udvalg af lækre tekstiler fra Racing Kids – og vi hjælper også gerne dig til at vælge det rigtige til dit barn. Når du handler hos os, får du desuden: fuld tilfredshed eller pengene retur, gratis fragt på køb over 800 kr. og gratis gaveindpakning.
 • Minymo
  Minymo laver funktionel og cool mode til børn Hvis du leder efter smart og funktionelt kvalitetstøj til dine børn, bør du tjekke vores udvalg af Minymo ud. Tøjet fra Minymo er designet med tanken om, at det skal kunne bruges til leg, men samtidig være smart, hvorfor der er øje for de mindste detaljer. Du finder sortimentet i Huset Paulis fysiske butik nær Esbjerg, Varde og Skjern eller online på vores webshop, hvorfra vi leverer til hele landet.   Find et stort udvalg af smart tøj fra Minymo her Hvis du ønsker at klæde dit barn i trendy tøj med et skandinavisk look og en komfortabel pasform, så bør du se vores udsalg af Minymo-tøj. Tøjet er lavet i fine farver med simple print, som gør det nemt kombinere. I udvalget finder du:Bodyer Kjoler Bluser Bukser  Køb kvalitetstøj fra Minymo lige her til en god pris, og få det leveret hurtigt til din dør. Vi laver desuden løbende gode tilbud, hvor du kan spare mange gode penge, så du kan med fordel besøge vores webshop med jævne mellemrum.
 • My Teddy
  Babyting lige fra Bamser til kæde til sutten
 • Kaffe Clothing
  KAFFE tilbyder den naturlige feminine kvinde en moderne Skandinavisk stil. Kollektionerne består af tidløse klassikere med smukke feminine detaljer. KAFFEs kvaliteter, pasformer og alsidige stilarter giver et ubesværet og raffineret look.
 • One Two - Dametøj
 • House of Soul - Dametøj
 • Long Island
   Long Island henvender sig til den sporty kvinde, der værdsætter det klassiske maritime og afslappende look, og på samme tid ønsker at følge med tiden.  
 • Te & Kaffe Specialisten
 • CeLaVi
  Stort udvalg i børnetøj fra CeLaVi Når det skal være dansk kvalitet Er du på udkig efter smart, kvalitetsbørnetøj fra det danske mærke CeLaVi? Så finder du altid et godt og bredt udvalg ved Huset Pauli. Vi tilbyder et stort udvalg af gummistøvler, regntøj, nattøj, undertøj og blødt og behageligt termotøj i den lækreste kvalitet fra CeLaVi – og til gode priser. Du finder vores butik i Nr. Nebel, og vores kunder kommer fra Esbjerg, Varde, Skjern – ja hele landet, for vi sender gerne fra vores webshop. CeLaVi – tøj der kan leges og leves i Tøjet fra det danske mærke CeLaVi er skabt med fokus på velvære for børnene, så det er sjovt at leve, lege og udforske verden, uanset hvordan vejret er – om der så er regn eller sne. Tøj fra CeLaVi findes både til de helt små, til børnehavebørn og børn, der er begyndt i skole. I kollektionen finder du f.eks. gummistøvler, praktisk og super åndbart regntøj og termotøj, hvor der er tænkt på alle detaljer. Mærkets skønne og kære motiver går igen på både regntøj, gummistøvler og skitøj, så tøjet fra CeLaVi kan kombineres uendeligt. CeLaVi har tøjet til de små piger og de små drenge, med enten søde blomstermotiver eller seje dino-print på bodyer og nattøj. Vægt på bæredygtighed Udover den store basiskollektion med termotøj, regntøj, hjemmesko, undertøj og nattøj, har mærket et stort uldprogram med bodyer og andet, som giver dit barn optimal komfort, i den lækreste, bløde og helt kradsefri merinould. Hos CeLaVi er der lagt vægt på såvel bæredygtighed som dyrevelfærd. Det betyder at mærkets merinould er øko-tex certificeret. Fordele når du handler hos os Når du køber børnetøj i vores webshop, er du altid sikret en god service. Det betyder bl.a., at du får:Pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds med de varer, du modtager Gratis gaveindpakning Fri fragt ved køb over 800 kr.  Vi har hurtig levering og sender over hele landet. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at kigge forbi vores butik, se vores store udvalg - eller hente dine bestilte varer.

Varer sidevis

Varer sidevis