3-5 dages
levering
Gratis fragt ved køb
over 800 kr.
Gratis
gaveindpakning.
Mulighed for
afhentning i butikken
Bredgade 23B
6830 Nr. Nebel
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:23 84 27 29

Send os en e-mail

Der er ingen varer

Stort udvalg i børnetøj fra CeLaVi

Når det skal være dansk kvalitet

Er du på udkig efter smart, kvalitetsbørnetøj fra det danske mærke CeLaVi? Så finder du altid et godt og bredt udvalg ved Huset Pauli.

Vi tilbyder et stort udvalg af gummistøvler, regntøj, nattøj, undertøj og blødt og behageligt termotøj i den lækreste kvalitet fra CeLaVi – og til gode priser. Du finder vores butik i Nr. Nebel, og vores kunder kommer fra Esbjerg, Varde, Skjern – ja hele landet, for vi sender gerne fra vores webshop.

CeLaVi – tøj der kan leges og leves i

Tøjet fra det danske mærke CeLaVi er skabt med fokus på velvære for børnene, så det er sjovt at leve, lege og udforske verden, uanset hvordan vejret er – om der så er regn eller sne. Tøj fra CeLaVi findes både til de helt små, til børnehavebørn og børn, der er begyndt i skole.

I kollektionen finder du f.eks. gummistøvler, praktisk og super åndbart regntøj og termotøj, hvor der er tænkt på alle detaljer. Mærkets skønne og kære motiver går igen på både regntøj, gummistøvler og skitøj, så tøjet fra CeLaVi kan kombineres uendeligt.

CeLaVi har tøjet til de små piger og de små drenge, med enten søde blomstermotiver eller seje dino-print på bodyer og nattøj.

Vægt på bæredygtighed

Udover den store basiskollektion med termotøj, regntøj, hjemmesko, undertøj og nattøj, har mærket et stort uldprogram med bodyer og andet, som giver dit barn optimal komfort, i den lækreste, bløde og helt kradsefri merinould.

Hos CeLaVi er der lagt vægt på såvel bæredygtighed som dyrevelfærd. Det betyder at mærkets merinould er øko-tex certificeret.

Fordele når du handler hos os

Når du køber børnetøj i vores webshop, er du altid sikret en god service. Det betyder bl.a., at du får:

  • Pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds med de varer, du modtager
  • Gratis gaveindpakning
  • Fri fragt ved køb over 800 kr.
 

Vi har hurtig levering og sender over hele landet. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at kigge forbi vores butik, se vores store udvalg - eller hente dine bestilte varer.