3-5 dages
levering
Gratis fragt ved køb
over 800 kr.
Gratis
gaveindpakning.
Mulighed for
afhentning i butikken
Bredgade 23B
6830 Nr. Nebel
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:23 84 27 29

Send os en e-mail

Der er 10 varer.

Find den helt rigtige barselsgave her

Vi har gaver til både pige og dreng

Er du inviteret med til babyshower for en veninde, eller mangler du den perfekte barselsgave? Så har vi hos Huset Pauli, gaven du leder efter.

I vores store afdeling med tøj og søde gaver til baby finder du tøj og tilbehør fra kvalitetsbrands som CeLaVi, Minymo, Racing Kids og My Teddy. Vores butik ligger indenfor kort afstand fra byer som Skjern, Varde og Esbjerg – men lad dig endelig ikke begrænse af geografien. Vi leverer til hele landet fra vores webshop – hurtigt, sikkert og effektivt.

Lækre designs og gode kvaliteter

Vi har netop nu et stort udvalg i lækre barselsgaver og gaver til babyshower i smarte og moderigtige farver og designs – fra små bodyer, til lækkert uldundertøj i den blødeste merinould, sparkedragter, små hjemmefutter, gode huer og hatte - og de lækreste krammebamser, suttekæder og ammehalskæder.

Fælles for alle vores varer i sortimentet er, at der er lagt vægt på kvalitet og sikkerhed, så du er garanteret tekstiler og plastmaterialer uden stoffer, der kan være skadelige for en lille baby.

Brug for hjælp til at vælge barselsgave?

Hvis du har brug for hjælp til at vælge den helt rigtige barselsgave, så står vi gerne til rådighed med gode råd og vejledning. Vi ved, hvad vores helt små kunder og deres forældre sætter allermest pris på. Og når du køber barselsgave hos os, får du desuden smuk indpakning med i prisen – og fri fragt ved køb over 800 kr. i vores webshop.