3-5 dages
levering
Gratis fragt ved køb
over 800 kr.
Gratis
gaveindpakning.
Mulighed for
afhentning i butikken
Bredgade 23B
6830 Nr. Nebel
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:23 84 27 29

Send os en e-mail

Katalog
Der er 7 varer.

De sødeste babyting fra My Teddy

Find barsels- eller dåbsgaven her

Hos Huset Pauli finder du søde og kære babyting fra mærket My Teddy, der har specialiseret sig i at producere sutteklude, bamser, suttekæder og ammehalskæder i et smukt og funktionelt design.

Babytingene fra My Teddy er oplagte som gaver til den lille ny, uanset om det er mor eller far, bedste eller mormor, faster eller onkel, der shopper. En gave fra My Teddy er altid et sikkert hit – ikke mindst hos de mindste.

Vi sælger vores My Teddy-ting til kunder fra Esbjerg, Skjern, Varde og resten af Danmark. Vores webshop er åben for alle, og vi sender over hele landet.

Du kan også se vores udvalg af barselsgaver.

My Teddy - når sikkerhed står øverst

En bamse bliver ofte barnets allerførste ven og trofaste følgesvend – om det er en klassisk Teddybjørn, en krammekanin med store bløde ører eller en ranglebamse - og derfor er det selvfølgelig vigtigt, at bamsen er lavet i et blødt og lækkert materiale, men også at den er lavet af materialer, som ikke kan skade den lille.

Når du vælger en bamse, en sutteklud, ranglebamse eller andet fra My Teddy er du altid garanteret, at alle nationale og europæiske sikkerhedsforskrifter er overholdt. Produkter fra My Teddy er:

  • Produceret i Øko-tex certificerede tekstiler
  • 100 % fri for skadelige BPA-plastmaterialer
  • Vaskbare og allergivenlige
 

Babyting fra My Teddy laves derudover i smarte unisex-farver, og der er tænkt leg og læring ind i hver eneste del, så barnet stimuleres optimalt gennem striber, farver og teksturer.

Prøv f.eks. vores ammehalskæde i 100 % BPA-fri silikone. Kæden kan fint bæres som smart accessories af moren, og derudover elsker babyer bare at nulre og bide i kædens bløde silikoneperler. Halskæden er derfor også rigtig god, når dit barn er ved at få tænder, og gummerne klør.

Find bamsen og alt det andet hos os

Hos os finder du et bredt udvalg fra My Teddy. Vi sender over hele landet, og pakker ind helt uden beregning, så du får en sød og fin gave hjem – lige til at give til familiens eller vennernes lille ny.