3-5 dages
levering
Gratis fragt ved køb
over 800 kr.
Gratis
gaveindpakning.
Mulighed for
afhentning i butikken
Bredgade 23B
6830 Nr. Nebel
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:23 84 27 29

Send os en e-mail

Der er 6 varer.

Vi forhandler moderne tøj fra One Two Luxzuz

Drømmer du om smart og moderne tøj til gode priser? Så er du havnet på det helt rigtige sted. Lige her hos Huset Pauli finder du et stort udvalg af både moderne børne- og dametøj. Vi forhandler eksempelvis det populære mærke One Two Luxzuz. Vores kunder kommer typisk fra Skjern, Varde og Esbjerg, men vi servicerer gerne kunder i hele Danmark.

One Two Luxzuz er et dansk fast-fashion brand, som leverer moderigtigt tøj til kvinder. Hvis din garderobe trænger til at blive piftet op, kan du altså nemt gøre det ved at implementere smarte items fra dette mærke. Her på siden finder du et stort udvalg af modetøj fra mærket.

Vi har et stort udvalg af tøj fra One Two Luxzuz, herunder jakker, kjoler, bukser, nederdele, skjorter, bluser, toppe og buksedragter.

Få god kvalitet til en god pris med One Two Luxzuz

Noget af det bedste ved One Two Luxzuz er, at du får moderne tøj i god kvalitet til en god pris. Det behøver nemlig ikke at koste en bondegård at være med på moden. Dette brand udvikler konstant kollektioner på baggrund af tidens modetendenser, så kvinder altid har rig mulighed for at være med på moden.

Her på siden er du garanteret holdbart tøj, som du kan få glæde af igen og igen. Vi holder løbende udsalg, hvor vi forkæler vores kunder med gode tilbud. Du kan med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev for at følge med i nyheder på webshoppen samt gode tilbud.

Besøg butikken, eller kontakt os for flere informationer

Kunne du tænke dig flere informationer om vores udvalg af One Two Luxzuz? Eller søger du efter en bestemt vare? Så er du mere end velkommen til at kigge forbi butikken, hvor vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Du er også altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.