3-5 dages
levering
Gratis fragt ved køb
over 800 kr.
Gratis
gaveindpakning.
Mulighed for
afhentning i butikken
Bredgade 23B
6830 Nr. Nebel
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:23 84 27 29

Send os en e-mail

Om os

Her hos os i Huset Pauli ønsker vi os en butik med hyggelig atmosfære, hvor det er rart at være både for børn og forældre. Derfor er alle velkomne - både de skønne børn, deres smukke mødre, ders utålmodige fædre.... og hvis der er plads barnevognen. Vi ønsker os at give vore kunder den meste kompetente og vejledende betjening hver gang, og vi yder en god service ved bytninger og evt. reklamationer.

Kontakt os endelig på mail:huset-pauli@mail.dk eller på 23842729, hvis du har et eller flere spørgsmål. 

 

PERSONDATALOVEN:

Ingen personlige oplysninger der registreres på HUSET PAULI, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos HUSET PAULI.

I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet. Det er godkendt udbyder med godkendelse fra E-mærket. 

Webshoppen anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg . Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger". 

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres ikke hos HUSET PAULI på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status. 

Desuden registrerer vi IP-adressen, hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes! 

Desuden kan man få sin emailadresse optaget på en mail-liste hos HUSET-PAULI således, at man løbende modtager nyheder og anden information fra HUSET PAULI. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes, som man ønsker. 

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.