Tilfredshed eller
pengene retur
Gratis fragt ved køb
over 800 kr.
Gratis
gaveindpakning.
Mulighed for
afhentning i butikken
Bredgade 23B
6830 Nr. Nebel
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:23 84 27 29

Send os en e-mail
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Villervalla - Blå flyverdragt m. stjerner Se fuld størrelse

Villervalla - Blå flyverdragt m. stjerner

Skøn flyverdragt med stjerner

Flere detaljer

DKK 769,00

Vandtæt (8000mm) funktionel og polstret flyverdragt. Åndbar med tapede sømme. Forstærkninger på knæ og bagved. Justerbar i enden af ærmet og sne stop med tommelfingre. Aftagelig elastik under foden. Aftagelig og justerbar hætte, hætten er monteret på dragten med trykknapper. Refleksbånd på ærmer og ben. Der er elastik i lænden for en god pasform.

Vores yderbeklædning indeholder ikke perfluorerede kemikalier, men har en polyurethanbelægning på bagsiden af stoffet, der forhindrer, at vandet passerer gennem. Vi tester vores produktion, inden den sendes fra leverandøren for at sikre, at den ikke indeholder perfluorerede kemikalier som PFOS og PFOA.

Villervalla´s overtøj indeholder ingen perfluorerede stoffer / fluorcarboner, men har en polyurethanbelægning på bagsiden af stoffet, der forhindrer vand i at trænge ind.
De tester deres produktion, inden den sendes fra leverandøren for at sikre, at den ikke indeholder perfluorerede stoffer som PFOS og PFOA.

Materiale: 100% Polyester

Vaskes ved 40 grader

Villervalla børnetøj er miljø- & barnevenligt  - Villervalla får gennemført strenge tests af en uvildig virksomhed, for at sikre at der ikke anvendes og findes farlige kemikalier i fremstillingsprocessen og i tøjet