3-5 dages
levering
Gratis fragt ved køb
over 800 kr.
Gratis
gaveindpakning.
Mulighed for
afhentning i butikken
Bredgade 23B
6830 Nr. Nebel
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:23 84 27 29

Send os en e-mail

Der er 214 varer.

Billigt og sejt drengetøj

Vi har tøjet til friske og søde drenge

Leder du efter et bredt udvalg i børnetøj til drenge? Så har vi hos Huset Pauli masser af friske og seje varer på hylderne.

Vores butik ligger i kort køreafstand fra Skjern, Varde og Esbjerg – og derudover har vi en stor webshop, så du kan shoppe lækkert drengetøj online, hjemme fra din egen stue.

Altid gode mærker og priser på drengetøj

Hos os finder du godt drengetøj til en billig pris fra nogle af de bedste børnetøjsmærker som: Villervalla, CeLaVi og Minymo. Til de helt små drenge har vi masser af smart tøj til babyer som bodyer med print, lækkert blødt undertøj, sparkedragter og natdragter med dinoer og andre seje motiver.

Til de lidt større drenge finder du hos os alt fra lange bukser til overalls, shorts og t-shirts i gode farver, til sweatshirts og masser af smarte og praktiske jakker, regntøj og termotøj. Vi dækker spektret fra størrelse 0 år og op til 12 år, og har helt sikkert også drengetøjet, der vil falde i god jord hjemme hos dig. Vi tilbyder også pigetøj.

Kompetent vejledning om børnetøj

Vi lægger vægt på, at tøjet i vores butik og på vores webshop er både behageligt, smart og funktionelt. Små kunder er lige så kræsne som voksne, og vi hjælper gerne med kompetent rådgivning og vejledning, når det kommer til valg af børnetøj og drengetøj – hvad enten det handler om bukser, der ikke må stramme, det kradsefri undertøj eller regntøjet, der kan holde til et aktivt liv med fuld fart på.

Fordele når du handler hos os

Ved køb af drengetøj hos os, har du altid fuld tilfredshedsgaranti. Er du ikke tilfreds med den vare, du har modtaget, får du pengene tilbage. Derudover har vi gratis gaveindpakning og fri fragt ved køb over 800 kr.

Vi har hurtig levering, og vil du hellere selv hente varerne i vores butik, er du naturligvis også velkommen til det.

Underkategorier


Varer sidevis

Varer sidevis