3-5 dages
levering
Gratis fragt ved køb
over 800 kr.
Gratis
gaveindpakning.
Mulighed for
afhentning i butikken
Bredgade 23B
6830 Nr. Nebel
Kategorier
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:23 84 27 29

Send os en e-mail

Katalog
Producent v
Der er 77 varer.
Tumble 'n' Dry

Find sejt tøj fra Tumble ’n’ Dry lige her på siden

Er du på udkig efter sejt tøj til dine børn? Så er du kommet til det rette sted. Hos Huset Pauli forhandler vi et stort udvalg af børnetøj til gode priser. Du kan blandt andet finde sejt tøj fra det hollandske mærke Tumble ’n’ Dry. Vores kunder kommer typisk fra Varde, Esbjerg og Skjern, men vi forhandler til kunder i hele Danmark.

Tumble ’n’ Dry er et skønt og sejt hollandsk mærke, som vi hos Huset Pauli har forhandlet, lige siden det kom til Danmark. Mærket er skabt af blandt andet manden bag Diesel, og derfor har tøjet samme stil som kendes fra dette anerkendte mærke.

Vi forhandler et bredt udvalg af tøj fra Tumble ’n’ Dry

Vi er en stolt forhandler af dette tøjbrand, hvor vi tilbyder et stort udvalg af tøj til både baby og teenager. Tumble ’n’ Dry roses især for sine moderne bukser til den slanke dreng eller pige, da dette ikke er noget, som mange andre brands laver.

Vi forhandler bl.a. jakker, bukser, t-shirts, vinterjakker, jeans, veste og shorts.

Uanset hvilken form for børnetøj du køber i vores onlineshop, så er du garanteret tøj af høj kvalitet, men til lave og fordelagtige priser. Vi holder desuden ofte udsalg, hvor du kan få fingrene i skønt børnetøj på tilbud. Tilmeld dig gerne vores nyhedsbrev for at være blandt de første til at få besked, når der er udsalg på siden.

Har du spørgsmål? Kontakt os gerne

Tøj fra Tumble ’n’ Dry er smart, sidder godt og holder længe. Både du og dine børn vil altså elske dette tøj. Kunne du tænke dig at høre nærmere, eller har du spørgsmål? Så er du altid velkommen til at komme forbi vores butik. Du må også altid kontakte os via vores kontaktformular, som du finder lige her på siden, så vender vi straks tilbage.


Varer sidevis

Varer sidevis